Warmtepomp merken van Schipper Installatie

Schipper Installatie is erkend dealer van de onderstaande merken. Wilt u meer weten van een specifiek merk? Bezoek dan de merkpagina via het overzicht hieronder. We leggen uit wat de kenmerken zijn van de producten die het betreffende merk aanbiedt.
Nibe Logo

NIBE

NIBE Energietechniek is een 100% dochteronderneming van NIBE AB, een Zweeds concern dat al ruim 40 jaar ervaring heeft in warmtepomptechniek. NIBE is marktleider in Europa en Noord-Amerika, heeft vestigingen in 27 landen en meer dan 20.000 medewerkers. De missie van NIBE: het creëren van duurzame energieoplossingen voor een betere wereld.

NIBE
logo remeha

Remeha

Als toonaangevende fabrikant van innovatieve klimaat- en warmwateroplossingen neemt Remeha haar verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, milieu en product. Met onze kennis en ervaring werken wij onder mee aan oplossingen voor energiebesparing en de beperking van CO2-uitstoot.

Remeha
Nefit Bosch Logo

Nefit Bosch

Een van de belangrijke internationale kenniscentra voor research & development van Bosch Thermotechniek staat in Deventer. Hier vindt ook de productie en assemblage voor de thuismarkt en vele andere landen plaats. Het is bovendien de plek waar de verkoop- en serviceorganisatie voor de Nederlandse markt is gevestigd.

Nefit Bosch
ATAG Logo

Atag

Al ruim 70 jaar worden in het Gelderse Lichtenvoorde prijswinnende verwarmingsproducten gemaakt. Gedegen vakmanschap en Achterhoekse nuchterheid staan hierbij centraal. ATAG maakt verwarmingsoplossingen met een grote passie voor comfort, warmtetechniek en duurzame producten. ATAG zorgt ervoor dat –wereldwijd- ruim 800.000 huishoudens dagelijks genieten van hun comfort zone, waarbij het aan niets ontbreekt als het gaat om warmte.

ATAG

Postcodecheck

Vul hieronder jouw 4-cijferige postcode in en check of wij in jouw regio beschikbaar zijn.

Doe de scan Beschikbaar!

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.